Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

"Bravi azzurri: giustizia è fatta"

COMPLIMENTI !!! VIVA ITALIA !!!

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙ - ΚΑΡΑ

Μια απίστευτη απάντηση που μας έκανε διπλά εθνικά υπερήφανους, έδωσε ο Φερνάντο Σάντος σε βρετανό δημοσιογράφο, κατά την συνέντευξη Τύπου που δόθηκε μετά την ηρωική πρόκριση της εθνικής μας ομάδας... «αν η Ελλάδα έπαιξε για να αποδείξει στην Μέρκελ ότι κάνει λάθος που λέει ότι οι Έλληνες πρέπει να διατηρηθούν σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο», ήταν αποστομωτικός αφού δήλωσε: «Όχι, παίξαμε γιατί μας εμπνέει η ιστορία της χώρας που γέννησε την δημοκρατία και όλες τις υπόλοιπες μεγάλες αξίες που σήμερα απολαμβάνει όλος ο κόσμος. Για αυτό παίξαμε και είναι ώρα όλοι σας να δείξετε σεβασμό. Κανείς δεν μπορεί να ΜΑΣ κάνει μαθήματα…» απαντώντας ως Έλληνας. Μάλιστα, την ώρα που βρετανός ξεκίνησε να κάνει την ερώτηση, έσπευσαν άνθρωποι της διοργάνωσης να τον σταματήσουν πριν ολοκληρώσει την πολιτικού περιεχομένου ερώτηση, αλλά ο Σάντος με διαδοχικά νοήματα τούς ζήτησε να αφήσουν τον δημοσιογράφο να ολοκληρώσει.
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

L'Amore Si Odia

χαλαρώνουμε...

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Θάρρος...

Θάρρος είναι να κυριαρχείς στον φόβο σου, όχι να μην έχεις φόβο. ~Φρανσουά Μιττεράν
διότι αυτός ο φόβος που τους συμφέρει να έχουμε είναι τεχνικός και βρώμικος και δεν ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ τελικά...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ!!!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

δεν περνάει ο φασισμός...

το σημερινό βιντεο με τον "ψευτοπαλληκαρα" το είδαμε όλοι , σημασία έχει να μην το ξεχάσουμε ποτέ ... δεν το έβαλα εδώ διότι δεν θέλω να τους δώσω και "αξία" και να μην λερώσω την σελίδα μου... μου άρεσε η δήλωση της Λιάνας Κανέλλη ( αν και δεν την συμπαθώ λόγω ομάδας) " θύματα είναι αυτοί που τους ψήφισαν και όχι εγώ , να τον χαίρεται η μάνα του...) τιμωρούμε τέτοια φαινόμενα με την ψήφο μας, στις 17 Ιούνη... μέχρι εδώ η πλάκα που έγινε...

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

no comments

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Καλό Καλοκαίρι...

καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου λα λα λα τραγουδάτε για να έρθει...