Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

το χταπόδι μέντιουμ...


Ύστερα από την επιτυχημένη πρόβλεψη της Ισπανίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ με την Γερμανία, το διασημότερο χταπόδι στον κόσμο, έκανε την επιλογή του και για τον κυριακάτικο τελικό! Σύμφωνα, λοιπόν, με τον ο Πάουλ, όπως είναι το όνομά του, νικητής τελικού Ολλανδία – Ισπανία θα είναι οι «Φούριας Ρόχας».

Από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής οι κάμερες είχαν πιάσει θέση στο θαλάσσιο πάρκο του Ομπερχάουζεν όπου φιλοξενείται ο Πάουλ, προκειμένου να καταγράψουν και να μεταφέρουν ζωντανά την πρόβλεψή του.
Τελικά, το χταπόδι κάθισε για λίγα λεπτά πάνω από το δοχείο με τη σημαία της Ισπανίας, αγνοώντας παντελώς εκείνο της Ολλανδίας. Αυτό ήταν... τα προγνωστικά βγήκαν. Όσο για τον μικρό τελικό του Σαββάτου, ο Πάουλ, έδειξε ξεκάθαρα νίκη της Γερμανίας κόντρα στην Ουρουγουάη.

Πάντως, ύστερα από κάποιες... συνταγές που κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ από όσους απογοήτευσε ο Πάουλ, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Χοσέ Λουίς Θαπατέρο, έσπευσε να δηλώσει ότι το μαλάκιο είναι... υπό την προστασία του: «Ανησυχώ για το χταπόδι... σκέφτομαι να στείλω ομάδα προστασίας».

τι θα δούμε ακόμα; πάντως μας έκανε να γελάσουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου